Adres

Hoogenboom Communicatie
Ekkelkamp 3f, 9471 AC Zuidlaren
info@hoogenboom-communicatie.nl

Telefoon: 050 409 12 04

Laatste Nieuws

Toeristische gids 2018


Toeristische gids 2017 Noord-West en Oost- Groningen, Westerkwartier en Waddenkust
Geachte dames/heren,

Ook in 2017 willen wij, Hoogenboom Communicatie te Zuidlaren, de Toeristische Gids uitgeven over ‘onze’ mooie regio’s: Westerkwartier en Waddenkust.
Belangrijk: Op verzoek van een aantal adverteerders en verspreidingspunten als VVV’s en Toeristische Informatiepunten willen wij de Gids al in april2017 laten verschijnen. Om die reden beginnen we nu al (oktober 2016) met de advertentieverkopen. U kunt dus vanaf nu reserveren!

Het doel: toeristen informeren en hen uitnodigen kennis te maken met dit prachtige gebied.
De gids zal aandacht geven aan vrijwel alle toeristische gelegenheden, evenementen, vakantieaccommodaties, hotels, restaurants, campings, knooppuntroutes, wandel- en fietsmogelijkheden, het mooie landschap met zijn verrassende dorpen en natuurgebieden: kortom een bloeiende regio die bruist van activiteiten.
VOOR U ALS ONDERNEMER IN DIT GEBIED DE KANS OM UW BEDRIJF ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN DOOR MIDDEL VAN EEN ADVERTENTIE IN DE TOERISTISCHE GIDS voor het Westerkwartier en de Waddenkust.

Verspreiding en Oplage
De aantrekkelijke en gevarieerde gids willen wij breed verspreiden in een oplage van ten minste 10.000 exemplaren. Dat gebeurt niet alleen in de regio’s Westerkwartier en Waddenkust, maar vooral ook daar buiten. U kunt dan denken aan de grotere VVV-kantoren, hotelketens, campings, reisbureaus, bibliotheken, kamers van koophandel, ministeries, landelijke media, beurzen, personeelsverenigingen en directies van 500 – 1000 grote ondernemingen. De verspreiding gebeurt ook grensoverschrijdend.Publiciteit
We zoeken publiciteit in de landelijke media voor redactionele aandacht in diverse kranten en tijdschriften in artikelen over recreatie cultuur en natuur. Wij willen meer toeristen trekken naar onze provincie en vooral naar onze regio’s Westerkwartier en Waddenkust. Dus zal daarvoor een landelijke promotie gevoerd moeten worden. De Toeristische gids krijgt ook een eigen website.

Samenwerking
Onze onderneming wil graag in samenwerking met u deze gids tot stand laten komen met als doel óók op deze wijze de economische ontwikkeling van deze Groningse regio te bevorderen. De nieuwe gids is een uitstekend medium om ook uw toekomstige klanten te bereiken.

Met vriendelijke groeten,
Hoogenboom Communicatie


Jaap Hoogenboom

Klik hier om de Toeristengids in het PDF-formaat te downloaden